I korthet…

Och redan dag två höll jag på att glömma bort bloggen. Bra start. Men det är livet som småbarnsförälder i ett nötskal. Tiden rusar och det känns inte alltid som att det finns tid över för en själv.

Och det är precis det dagens inlägg får handla om. Mig själv, Pontus Carlsson. Kommer ursprungligen från Värnamo, bor i Jönköping, jobbar som webbredaktör på Knowit och är pappa till en 11 månader son. En riktigt söt sådan, enligt mitt högst objektiva sätt att se honom. 

Webbredaktör alltså. Vad gör en sådan? Enkelt sagt, håller kunders webbplatser levande och up to date. Håller koll på vad som är möjligt, kommer med förslag på uppdateringar och skriver innehåll. 

Och där får jag tyvärr kasta in handduken. För att skriva bara för skrivandets skull är bland det värsta jag vet. En annan sak jag ogillar starkt är att prata om mig själv. Med andra ord lyckades jag blanda in två saker jag ogillar i ett och samma inlägg. Imponerande, Pontus. Väldigt imponerande.

Morgondagen inleds med hotellfrukost på Vox. Fint ska det vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>