Om Pontus Carlsson

Den klassiska sidan om mig själv, som alltid börjar med ”Jag heter…” eller ”Mitt namn är…”. Möjligtvis något mer kreativt som ”De kallar mig…”, men alla varianter har samma mening.  Jag har ett namn och skriver mina tankar i en blogg för att en dag bli stor och på så vis tjäna pengar på det. Eller? För det vill väl alla i dagens samhälle.

Mitt namn vet du troligtvis redan. Om inte annat föreslår jag att du kikar i vänstra hörnet (Pontus Carlsson, för den late). I samband med #blogg100 tänkte jag sätta igång med bloggen lite smått, och får jag mersmak kanske jag fortsätter efteråt. Den som lever får se.

Just i detta nu bor jag i Jönköping, är pappa till en liten son och jobbar som webbredaktör på Knowit. Livet är bra, lönen trillar in den 25:e varje månad, Svenssonidyllen är inte långt bort och ogräset frodas på bakgården.

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>